Skip to content

Over Angelique

Over Angelique

Ik heb in het leven meerdere keren met verlies te maken gehad. Verlies dat vaak lange tijd pijn bleef doen, waarin ik me niet altijd gehoord of eenzaam voelde. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk een luisterend oor is. Iemand die je vertelt dat het oké is wat je voelt. En die je helpt het verdriet betekenis te geven, zodat het onderdeel wordt van je leven en je de draad weer op eigen kracht kunt oppakken. 

Na ruim elf jaar ervaring in de jeugdhulpverlening, kreeg ik na een geweldsincident op het werk (2016) een burn-out en verloor ik mijn baan in de Jeugdzorg. Een heftige periode, waarin ik mezelf, maar ook het vertrouwen in de medemens moest hervinden. Ik volgde in die periode een opleiding rouw en verlies therapeut.
Oorspronkelijk omdat ik meer wilde weten over rouw bij echtscheiding. In mijn werk zag ik vaak de gevolgen van een (v)echtscheiding en het effect daarvan op kinderen. Inmiddels zat ik zonder baan (óók een verlies), maar de opleiding bracht me iets heel waardevols. Ik zag in dat ik zelf ook in een rouwproces zat en hulp nodig had om mijn energie weer te laten stromen. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Auwthentiek, praktijk voor rouw en verliesbegeleiding. 

Ik zet mijn ervaring graag in om anderen te helpen, met onvoorwaardelijke, objectieve aandacht en begeleiding op maat. Bij verlies en rouw, maar bijvoorbeeld ook na een echtscheiding, ook dat is een vorm van verlies. Bij postrelationele rouw is er aandacht voor het conflict en verlies, maar ook voor het afhechten van de relatie. Om ervoor te zorgen dat jullie van ex-partners, partners in ouderschap worden, zodat de kinderen zo weinig mogelijk last ervaren van de scheiding. Ik weet hoe belangrijk dat is. 

Auwthentiek staat voor authentieke aandacht. Aandacht voor de pijn van het verlies of conflict en wat dit met jou doet. En aandacht voor hoe je hier sterker van wordt en je leven weer opnieuw vorm kunt geven. Als rouwtherapeut begeleid ik je hier graag bij. Heb je moeite om je verlies te benoemen, het gevoel dat je niet weet hoe het verder moet.? Zoek je begeleiding bij postrelationele rouw of om als ex-partners verder te gaan als partners in ouderschap? Laten we dan snel kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen!

Meer informatie?

Telefoon: 06 – 38 54 20 09

E-mail: info@auwthentiek.nl