Skip to content

SCHIP aanpak

SCHIP-aanpak

Scheiden is voor niemand fijn. Wat lange tijd vanzelfsprekend was, een toekomst samen, een fijn thuis voor de kinderen, financiële stabiliteit, onvoorwaardelijk vertrouwen in elkaar, is dat ineens niet meer. Scheiden kan een gezamenlijke keuze zijn, maar wordt helaas vaak ingegeven doordat partners elkaar onderling kwetsen of elkaars vertrouwen beschadigen.

Meer dan eens resulteert een echtscheiding in een vechtscheiding, vaak met de kinderen als inzet. Om dat te voorkomen help ik jullie als SCHIP-therapeute zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, met respect voor elkaar, als partners in ouderschap. Dat doen we door samen stil te staan bij de pijn van het conflict, bij wat verloren is gegaan en de tijd te nemen om hierover te rouwen. Maar ook door het verlies betekenis te geven, zodat jullie elkaar kunnen vergeven en constructief als partners in ouderschap verder kunnen. 

De SCHIP-methodiek kan ook worden ingezet als relatietherapie, waarbij we samen werken aan het herstellen van jullie relatie. Neem contact op voor meer informatie.

Voor meer informatie over de SCHIP-aanpak kun je kijken op de website van de SCHIP aanpak. Klik hier om naar de website te gaan. Hier is ook een gratis Ebook te downloaden met informatie over de aanpak.

Meer informatie?

Telefoon: 06 – 38 54 20 09

E-mail: info@auwthentiek.nl